16 Ekim 2015 Cuma

Uçak İkaz Lambaları,Fam Enerji

Hakkımızda
FAM Enerji olarak Enerji ve elektrik alanlarındaki başarılarımıza yeni markamız FAM LIGHTING ile ikaz lambaları alanında’da yenilerini eklemekten gururluyuz.
Uçak ikaz ve Deniz ikaz alanındaki dünyaca ünlü markaları FAM LIGHTING markası altında toplayıp Türkiye piyasasında sunarak, uzman ekibimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre projelendirmeler yapıp , alternatif teklifler sunarak karar vermelerini kolaylaştırıp en iyi çözümleri önermekteyiz.
Gerçekleştirdiğimiz projelerde sadece ürün tedariği yapmakla kalmıyor, uzaman ekibimiz ve temsilciliklerimizin desteği ile özel projelendirmeler yapıp ve uluslararası standartlara uygun nasıl ikaz lambası sistemi gerektiği konusunda müşterilerimizi bilgilendirip ve her zaman olduğu gibi satış sonrası desteğimiz ile de müşteri memnuniyetimizi artırıyoruz.
Temsilcisi olduğumuz tüm markalar Avrupa menşeli olup dünyada pek çok önemli projelerde yer almış referanslara sahip markalardır.
Uçak ikaz lambalarımız  ICAO ( Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü )ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM tarafından gerekli tüm standartlara, sertifikalara ve test belgelerine  ve Deniz ikaz lambalarımız ise IALA ve Türkiye Kıyı emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından gerekli tüm standartlara,sertifikalara ve test belgelerine sahip markalardır.
Hedefimiz müşterilerimize en iyi çözümleri sunarak dünyada olduğu gibi Türkiye’de gerekli tüm standartlara uyularak daha güvenli projelerin ortaya çıkmasını sağlamaktır.
Resmi temsilciliğini yaptığımız markalar aşağıdaki gibidir:
UÇAK İKAZ:
OBSTA Markası ( Fransa )
ORGA Markası ( Hollanda )
DELTA-BOX Markası ( Fransa )
IVSOLAR Markası ( İspanya )
DENİZ İKAZ:
MEDITERRANEO SEÑALESMARITIMAS MSM ( İspanya )

Misyonumuz

Satış ve pazarlamasını yaptığımız ürünlere teknik destek ve kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyeti en üst düzeye çıkarmak. Tüm bu hizmetleri sunarken ülke ekonomisine artı değer katmak. İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmektir.

Vizyonumuz

Satış ve pazarlamasını yaptığımız ürünlerin yaygınlaşmasını sağlayarak satış ve pazarlama ağının tüm Türkiye’de eksiksiz olarak geliştirmek ve bu doğrultuda büyüyen ekonominin istikrarlı dinamiklerinden biri haline gelebilmektir.































    FAM Lighting
    T: +90 216 409 18 90
    F: +90 216 409 18 93

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder