28 Eylül 2015 Pazartesi

Delta Box Yüksek Gerilim Havai Hatlar Uçak İkaz Lambası

Yüksek gerilim iletim hatları alçak seviyede uçan uçaklar ve helikopterler için büyük tehlike oluşturmaktadır. Gerilim hatlarının sadece direk kısımları hava taşıtları için risk teşkil etmez gerilim hatlarının telleri de hava taşıtları için çok büyük risk teşkil etmektedirler.
Şehirlerin bir çok noktasından geçen gerilim hatları helikopterlerin seyri ve acil iniş durumlarında yüksek risk teşkil etmektedirler. Gerilim hatların direk kısımlarına uçak ikaz lambaları ile hem gündüz hem gece için işaretleme yapılabilir.
Gerilim hatlarının tellerine gündüz Kırmızı, Beyaz ve Turuncu ikaz topları ile işaretleme yapılabileceği gibi, gece DELTA-BOX firmasının gerilim hatlarına özel tasarladığı Ledeo BIA BHT ürünü 100.000 Saatlik kullanım ömrü ile hiç bakım gerektirmeyen ve gerilim hattının kendisinden beslenen lambasını kullanılarak ICAO ( Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) ve FAA ( Amerikan Sivil Havacılık İdaresi ) standartlarına uygun şekilde hava sahasının güvenliği sağlanabilir.
Tüm uçak ikaz lambalarımız ICAO ( Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü ), FAA ( Amerikan Sivil Havacılık İdaresi ) ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM tarafından gerekli tüm standartlara, sertifikalara ve test belgelerine sahiptir.

Delta Box Yüksek Gerilim Havai Hatlar Uçak İkaz Lambası

Delta Box Yüksek Gerilim Havai Hatlar Uçak İkaz Lambası

Avantajlar
·        10 yıldan fazla kullanım ömrü
·        Çoklu LED teknolojisi
·        Montaj zaman avantajı
·        Yıldırıma karşı koruma
·        Bakım gerektirmeyen tasarım
·        5 yıl garanti
·        500kV’e kadar  yüksek gerilim hatlarında kullanılabilir
·        ICAO Annex 14, Bölüm 6 standartlarına uygunluk sağlamaktadır  

Delta Box Yüksek Gerilim Havai Hatlar Uçak İkaz Lambası

FAM Lighting
T: +90 216 409 18 90
F: +90 216 409 18 93


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder